Arrangementen

Wij willen u een aantal mooie arrangementen aanbieden, die u vooraf online kunt boeken en ook met elkaar te combineren zijn, uiteraard maken wij ook graag voor u een combinatie van arrangementen op maat voor uw gezelschap. montre rolex
replica watch
high quality

U kunt op elk gewenst moment op of afstappen bij een van onze haltes. Onderweg vertelt onze chauffeur alles over het unieke gebied om uw bezoek compleet te maken.
(Uw ticket is geldig van 10:00-18:00 op vermelde datum op ticket)

1. Hop on Hop off bike

Onze unieke Zaanse groepsfiets met trapondersteuning, brengt u naar de Zaanse Schans en weer terug. De pendelfiets, rijdt via molen de bleeke dood naar onze halte op de Lagedijk bij het Zaanse Bakkertje naar de Zaanse Schans of verder naar de Lagedijk, waar diverse haltes zijn, dan weer via de Zaanse Schans en terug naar het Station. Aan het eind van de Lagedijkroute kunt u er ook voor kiezen het voetveer te nemen naar de overkant, “de Zaanse schans”.

Prijs p.p. : € 10,00

Inclusief:

  • Vervoer pendelfiets van en naar station

2. Zaanse historical

Onze unieke Zaanse groepsfiets met trapondersteuning, brengt u naar de Zaanse Schans en weer terug. Op de Zaanse Schans wordt u opgevangen door onze gids in klederdracht die alle mooie schatten van de Zaanse Schans laat zien. Laat u meenemen terug in de tijd en geniet van de sfeer en ambiance uit de tijden van toen.
U pakt daarna de pendelfiets weer terug naar het station, of fietst nog een stukje verder met ons mee naar één van onze andere haltes.

Prijs p.p.: €45,00

Inclusief:

  • Vervoer pendelfiets
  • Guided walking tour on Zaanse Schans
  • Voetveer (1 mei- 30 september)

3. For your taste only

Vanaf het station neemt u de pendelfiets over de Lagedijk en stapt u af bij Bierbrouwerij de Hoop. Hier gaat u de brouwerij bekijken en vervolgens doet u een proeverij. Daarna pakt u weer de pendelfiets terug naar het station of fietst nog een stukje verder met ons mee naar het voetveer, om de Zaanse Schans aan te doen. U kunt aan het begin van de Zaanse Schans dan weer de pendelfiets terug naar het Station nemen.

Prijs p.p. : € 35,00

Inclusief:

  • Vervoer pendelfiets
  • Bezichtiging/proeverij Brouwerij de Hoop
  • Voetveer

4. Back to Amsterdam by boat, and set off for the Amsterdam canals

Een unieke ervaring! Onze unieke Zaanse groepsfiets met trapondersteuning, brengt u naar de Zaanse Schans en weer terug. De pendelfiets, rijdt via molen de bleeke dood naar onze halte op de Lagedijk bij het Zaanse Bakkertje naar de Zaanse Schans of verder naar de Lagedijk, waar diverse haltes zijn, dan weer via de Zaanse Schans en terug naar het Station. Met Zaanferry vaart U terug naar Amsterdam.

Prijs p. p. : € 25,00

Inclusief:

  • Vervoer pendelfiets
  • Vervoer Zaanferry

5. Amsterdam Canal Cruise

Geniet samen met vrienden en familie van een geweldige dag op het water in de Amsterdamse  grachten!

U wilt een geheel verzorgde, goed geregelde cruise over de Amsterdamse grachten mét een all weather garantie. Dan denkt u aan ons! Onze zorgvuldig gerestaureerde elektrisch aangedreven reddingsloepen voorzien van wegneembare kap, geven u de garantie dat u ten alle tijden ons mooie Amsterdam optimaal beleeft. Onze vakkundige bemanning zorgen ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Maak een keuze uit onze aantrekkelijke arrangementen en wees welkom aan boord. Boek gelijk, wij heten u van harte welkom aan boord.

Prijs p.p. : € 25,00

Inclusief:

  • Unieke grachtenvaart met onze klassieke sloepen

6. The Windmill Cruise

Ontdek de heldenrollen van onze Zaanse molens. Zonder deze ‘Hollandse helden’ had Nederland helemaal geen Gouden Eeuw en VOC gekend. Ook zo benieuwd naar het ware verhaal? Vaar daarom mee met deze unieke heldentocht en raak geïnspireerd en verwonderd door ons Zaanse Wereld Erfgoed. Leer de geheimen kennen van de molens tijdens de rondvaart van 45 minuten. Onze helden. Onze helden in zicht…. Vaar je mee?!

Prijs p.p. : € 13,50

Een kaartje voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar kost € 7.50 per persoon.